For Digitized Smart Factories

Vi på Summ Systems är stolt diplomerat Gasellföretag 2019!

Di Gasell hyllar Sveriges mest framgångsrika företag.

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Det har vi gjort sedan år 2000 och i år för 20:e året i rad.

Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag.

»Som alla företag har det för etableringen av Summ Systems varit ett mål att få en stark tillväxt och att nå ut till såväl nya som befintliga kunder och samtidigt med det vara en attraktiv arbetsgivare. Att vi parallellt med detta lyckas uppnå de tuffa kriterier som det innebär att vara ett av Sveriges Gasell-företag är givetvis något jag är otroligt stolt över och ett bevis på ett starkt lagarbete med alla mina kollegor.» Dick Nyström CEO

di gasell Gasellvinnare 2019 staeende

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-