For Digitized Smart Factories

Innovation Tour 2019

KeyVisual 2
Digitalisering er ikke længere blot smarte buzzwords, det er nu konkrete teknologier og arbejdsmetoder, som du kan anvende direkte i dine automationsprojekter

Som maskinbygger og systemintegrator oplever du helt sikkert, at du på den ene side skal forholde dig til en masse nye og spændende teknologier, mens du samtidig skal håndtere dagligdagens opgaver og udfordringer.

På denne Innovation Tour får du meget konkrete bud på, hvordan digitalisering kan løse en række specifikke problemstillinger, så dine automationsprojekter kan gennemføres hurtigere og billigere, med højere kvalitet, mindre risiko og med større fleksibilitet.

Om formiddagen vil en række danske teknologispecialister i plenum, tage udgangspunkt i en række praktiske digitaliseringseksempler. Vi viser dig sammenhængen og giver dig det store overblik.

Med TIA-portalen som udgangspunkt, viser vi en række eksempler på de klassiske PLC, HMI og Motion Control discipliner, der alle tilføres helt nye perspektiver ved anvendelse af digitale simulerings- og optimeringsmuligheder. Vi kalder det Virtual Commissioning.

Om eftermiddagen får du rig lejlighed til fordybelse og konkrete dialoger. Mød vores mange eksperter, så du kan søge inspiration inden for netop det eller de temaer, der har din specifikke interesse.

Innovation Tour henvender sig til alle, der arbejder med maskinstyringer og automationsprojekter, og som samtidig har en faglig nysgerrighed i forhold til fremtidens teknologier.

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få den absolut nyeste viden inden for området, samt selvfølgelig møde en masse kollegaer inden for branchen.

Dagen er delt op i to moduler. På første del af dagen er der plenum præsentationer af dagens temaer, og om eftermiddagen vil der være dialogstationer, hvor du har mulighed for at ”Meet the Experts”

Mød eksperterne Henrik Ruff fra Siemens og Urban Johansson fra Summ Systems, som vil stå klar til at besvare jeres spørgsmål og give råd om bl.a "Digital Manufacturing"

”Digitalization” er ikke blot et af tidens mest brugte buzz-word, men det er også konkrete værktøjer, som kan bruges til at gøre virksomheden mere effektiv og konkurrencedygtig. Siemens har en lang række PLM software produkter, og med Summ Systems som partner, kan disse implementeres i praksis. Uanset om du har ønske om at forbinde dine maskiner til en cloudløsning, høre om ”Digital Twins”, simuleringsløsninger eller er bekymret ift. Industrial Security, er det vigtigt, at den rigtige løsning vælges. Og her vil Siemens gerne være din partner og rådgiver. Siemens er teknologisk førende, og arbejder intens med morgendagens teknologier, fx kunstig intelligens (AI), Edge m.v. Alle teknologier og løsninger vi tilbyder, bruger vi selv internt i Siemens, og har derfor egne erfaringerne. Vi glæder os til at se dig, og dele vores viden og erfaringer.

Læs mere på https://www.tilmeld.dk/Innovation-tour/arrangementet.html

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-