For Digitized Smart Factories

Lösningsorienterad Säljare, CAD/CAM

 2cdee444 b4fa 45fc a3ae 6de17ca517c3 1033 774

Vi söker dig som har erfarenhet av lösningsorienterad försäljning sedan tidigare och är produktionskunnig med stort tekniskt intresse. Har du dessutom erfarenhet av mjukvarulösningar eller andra processtekniska lösningar ser vi det som meriterande. Som person är du driven, ambitiös och har en god kommunikativ förmåga samtidigt som du arbetar mot uppsatta mål och prioriterar dina insatser så att de ger bästa resultat. Det är en självklarhet för dig att alltid ge ett trevligt och professionellt bemötande såväl internt som ut mot våra kunder. Du tycker om att arbeta i nära samarbete med dina kollegor och trivs i ett bolag med god stämning där det händer mycket.

Din profil

  • Teknikintresserad med kunden i fokus.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Lösningsorienterad & självgående med ett mycket stort intresse för kundutveckling.
  • Är positivt inställd till att resa i tjänsten (främst dagsresor).
  • Innehar B-körkort.
  • Arbetslivserfarenhet: Systemsäljare 1–2 års erfarenhet eller liknande.

Vi erbjuder

  • Möjlighet att arbeta i en dynamisk verksamhet och organisation som ständigt utvecklas
  • Möjlighet till bra förmåner och utvecklingsmöjligheter för dig som har viljan att växa med bolaget.
  • Möjlighet att representera ett attraktivt erbjudande i ett bolag som är stolt över sina produkter och tjänster

Dina arbetsuppgifter

Som säljare hos oss har du ett stort intresse för PLMlösningar och hur dessa på olika sätt kan effektivisera våra kunder. I stor utstäckning kommer du att abeta med kunder som har behov av att effektivisera sin beredningsprocess (CAM) av 3D-konstruktionsunderlag inför produktion i NC maskiner. Du känner dig bekväm med att diskutera kundens situation och effektiviseringsbehov och att sedan själv, eller i samråd med de experter som finns inom vårt bolag eller Siemens, ta fram lösningsförslag som du sedan presenterar för kunden. Vid demonstration av lösningar till kund har du ett starkt tekniskt stöd från vårt ”pre-sale” team som är applikationsexperter på de lösningar vi säljer och installerar. Du har en yrkesbakgrund inom industriell företagsförsäljning och du fungerar lika bra i verkstaden som i företagets ledningsrum. Goda kunskaper i svenska och
engelska, B-körkort är ett krav.
Tjänsten kan utgå från Linköping eller Göteborg.

Om företaget

Summ Systems AB är en strategisk partner för Siemens PLM Software med fokus på ledande mjukvarulösningar och tjänster till Norden. Summ Systems är associerat med Siemens produkter Teamcenter, NX CAD / NX CAM, Plant Simulation, Process Simulate, QMS och Solid Edge samt tjänster kring dessa.
Summ System är även Nordisk Partner för HP 3D-printrar.

Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Kontakt: Dick Nyström 010-498 48 30 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-