For Digitized Smart Factories

Vi välkomnar Summ Systems nya medarbetare Marcus Granström

Vi  är mycket glada att få hälsa vår nya medarbetare Marcus Granström välkommen till oss på Summ Systems.  Marcus kommer att arbeta med Teamcenter och IBS QMS (Quality Management System) från Siemens PLM Software och är stationerad i Linköping. Läs Marcus presentation här nedan.

Markus cv bilder 83

Jag heter Marcus Granström, är 41 år, och bor med min familj i Eksjö sen två år. Jag har en Civilingenjörs examen från KTH i Stockholm och en tidigare Maskin ingenjörs examen från Uppsala Universitet. Jag har ofta pluggat och jobbat parallellt med konstruktion/ CAD/utveckling/prototyp byggande. Min iver på att automatisera ledde mig snabbt in på IT och API för CAD och PLM system. Jag har bla. jobbat på ABB 6 år och Siemens IT avdelning i Finspång 6 år innan jag nu bytte till Summ Systems för att arbete tillsammans med deras kunder.

På som Summ Systems kommer jag jobba med Teamcenter och IBS QMS (Quality Management System) från Siemens PLM Software, ett integrerat kvalitetssystem som förenklar och effektiviserar kontroll och förändring av företagets produkter och processer.

Det är med stor nyfikenhet och stort engagemang jag tar mig an min roll på SUMM systems och jag ser fram emot att få jobba tillsammans med mina kollegor för våra kunder, både befintliga och nya.

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems AB  is a Siemens PLM Software Solution Partner - This partnership enables Summ Systems to enhance the interoperability of its software for process integration, multidisciplinary design optimization and data analysis with Siemens PLM Software products in order to improve customers’ design and simulation capabilities.

greenwednesday linkedin youtube-