For Digitized Smart Factories

Spennende arrangementer

AM banner GrowYourBusiness small

Summ Systems kommer i tiden fremover til å være tilstede på flere spennende arrangementer.

Først ut er SSV Conference 2018 som går av stabelen på Fornebu 21.-22. mars.
SSV Conference er rettet inn mot energimarkedet, og har et sterkt fokus på teknologi og innovasjon. Vi kommer til å være en del av et område på utstillingen som kalles 3D Printing Technology Park, ssvconference.com/theme-parks-2/3d-printing-technology-park. Her kommer vi til å vise det nyeste av teknologi i Siemens PLMs portefølje innen Additiv Manufacturing.

https://www.plm.automation.siemens.com/en/products/additive-manufacturing/

Vi kommer også, i samarbeid med to andre utstillere, til å vise et konkret case der 3D-scan av en gammel støpeform importeres og forbedres i NX, og hvordan dette i sin tur forberedes for 3D-Print. Fra Siemens PLM kommer Guy Wills for å holde et foredrag om topologioptimalisering, og det vil være en unik mulighet til å diskutere dette temaet med han på vår stand.

Les mer om konferansen, og meld deg på her.

http://ssvconference.com/

17.-18. april kommer vi til å til å holde et innlegg om Additive Manufacturing på Numerisk Brukerforenings møte (http://www.nbf-forum.no/).

Dette møtet er lagt sammen med Smart Industri konferansen (http://smart-industri.no/) som arrangeres på Norges Varemesse 17.-19. april.

Her kommer vi til å fortelle om Siemens' tilnærming til additiv produksjon, og hvordan denne dekker hele prosessen fra designoptimalisering, via preparering for produksjon, og til etterarbeid for endelig finish.

25. april inviterer Summ til et dagsseminar om Additive Manufacturing. Til dette seminaret får vi inn to spesialister fra Siemens PLM innen henholdsvis Topologioptimalisering, og Materialsimulering ved AM. Vi kommer også her til å presentere og vise bredden i Siemens PLMs løsning for Additive Manufacturing, og hvordan den kan hjelpe dere med å industrialisere 3D printing.  

Les mer og meld deg på her.

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems AB  is a Siemens PLM Software Solution Partner - This partnership enables Summ Systems to enhance the interoperability of its software for process integration, multidisciplinary design optimization and data analysis with Siemens PLM Software products in order to improve customers’ design and simulation capabilities.

greenwednesday linkedin youtube-