For Digitized Smart Factories

Vi välkomnar Christofer som ska arbeta inom services med Robotik & Digital Manufacturing

Vi  är mycket glada att få hälsa vår nya medarbetare Christofer Hermansson välkommen till oss på Summ Systems. Christofer kommer att bli en mycket viktig resurs med sin kunskap inom digital produktionsteknik med specialisering inom robotik. Läs Christofers presentation här nedan.

Mitt namn är Christofer Hermansson, jag är 32 år gammal med en bakgrund inom produktionsteknik och automation och har arbetat 8 år inom fordons- och flygindustrin. Jag har bland annat arbetat med digitala produktionslösningar, geometrisäkringar, monteringssimuleringar och industrialiseringsprojekt. Som grund har jag en civilingenjörsexamen i maskinteknik från Linköping Universitet. Jag bor i Göteborg tillsammans med min sambo och lille son. Som person älskar jag att ta tag i nya utmande problemställningar och samarbetet med kollegor och kunder. Jag ses av andra som glad och positiv, kunnig och lätt att ha att göra med.

Jag har nyligen påbörjat min nya tjänst hos Summ Systems AB på services-gruppen där jag kommer arbeta med Siemens PLM inom Robotik och Teamcenter Manufacturing, främst mot Tecnomatix. Ett typiskt projekt jag skulle kunna ta ansvar för är att hjälpa till att bygga upp och simulera en robotcell och sedan driftsätta den med OLP och Virtual commissioning. Detta skulle minska kostanden för ändringar med tidig upptäckt av produktutformningsproblem, färre fysiska prototyper samt optimerade cykeltider redan från början.

Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst, samt att få träffa och samarbeta med alla partners och kunder, både nya och befintliga, till Summ Systems.

Chiffe

Kontakta mig via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-