For Digitized Smart Factories

CAM + Innovativa kunder = Summ’s nya applikationsspecialist

Vi söker nu flera medarbetare för uppdrag som NX CAM-specialister
Summ Systems erbjuder sina kunder erfaren och kunnig rådgivning om vad som är bäst lösning i hela deras värdekedja. Vi levererar de mjukvaror som erfordras för detta liksom att vi ansvarar för att implementation och utbildning samt att efterföljande support finns tillgänglig och nära till hands för våra kunder. Gemensamt för alla Summ Systems lösningar är kostnadseffektivitet och snabb implementation. Summ Systems är strategisk partner till Siemens Industry Software (PLM) med fokus på ledande mjukvarulösningar.

CAD-NX specialister okt -16

Tjänsten:
Vi söker nu nya entusiastiska kollegor som vill vara med och lyfta våra kunder till nästa nivå inom CAMberedning, metodik och verktygshantering med hjälp av våra produkter NX CAM, Teamcenter Manufacturing och VoluMill kombinerat med kunnig rådgivning.

Arbetsuppgifter:
Det ökade behovet av effektivisering inom svensk tillverkningsindustri tillsammans med krav på ständigt förbättrad kvalité driver på behovet av mjukvaror inom beredningsområdet som skapar de rätta förutsättningarna. Det produktområde vi nu söker applikationsspecialister till är beredningsteknik som omfattar NX CAM och Teamcenter Manufacturing från Siemens PLM Software och VoluMill från Celeritive Technologies. Rollen kommer innefatta arbete med tekniskt kundstöd i nära samarbete med våra säljare så väl som kortare och längre uppdrag hos kund. Du som applikationsspecialist är en av våra viktigaste lagspelare och kommer ha många spännande och  utvecklande kontakter med våra innovativa kunder. Hos oss får du bra möjligheter till vidareutbildning och kunna utvecklas inom företaget i en dynamisk miljö.

Kvalifikationer:

  • Mycket goda kunskaper inom CAM, meriterande om du har erfarenhet av NX CAM.
  • Grundläggande kunskaper inom CAD.
  • Meriterande med kunskaper inom PDM/PLM.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet
  • Du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet.
  • Kommunicerar obehindrat svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du har B-körkort.
  • Du har god kommunikativ förmåga.

Möjligheter

Är du en person som är engagerad, initiativrik och ödmjuk då kommer du att trivas i Summ Systems som är ett ungt och dynamiskt företag med stor potential till påverkan och stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag som uppmuntrar mångfald, bredd och jämställdhet.

  • Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast möjligt med placering i Linköping eller Göteborg.
  • Våra kunder finns främst inom tillverkande industri i Sverige och Danmark.

Frågor om tjänsten besvaras av Martin Einehag, på 010-498 48 33 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Välkommen med din ansökan till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vänta inte med din ansökan eftersom vi rekryterar löpande och du kan känna dig trygg med din integritet då alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-