For Digitized Smart Factories

IT & Produktion + Nyexad = Summs nya Supportingenjör

Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med mjukvaru- och systemsupport.

Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbeta med mjukvaru- och systemsupport. Du kommer att ha kontakt med både svenska och internationella kunder och samarbetspartners till oss. Vi erbjuder programvarulösningar och tjänster inom bl.a. industriell produktionsteknik, robotik och PLM.

I den här rollen kommer du att bredda din kunskap vad gäller världsledande programvaror för CAM-beredning (NX CAM), konstruktion (NX CAD), robotik (Process Simulate), produktionsflöden (Plant Simulation) och industriella processer (Teamcenter). Vi ser gärna att du är i början av din karriär med ambition att växa in i en roll med spetskompetens inom ett eller flera av våra produktområden.

Uppdragsbeskrivning
Du är bolagets, och våra kunders, ”spindel i nätet” vad gäller alla supportfrågor kring de lösningar och mjukvaror som Summ Systems säljer. Vi tillhandahåller support under normal kontorstid via telefon och mail. I rollen ingår att förstå kundernas problem och du har förmågan att själv kunna återskapa eller tydligt beskriva kundens problem så att detta kan lösas av dig eller andra medarbetare.

Personliga egenskaper:

 • Du har en god förmåga att lyssna och skapa förtroende.
 • Du känner ansvar för dig själv och dina uppdrag och har den tekniska trovärdigheten att driva och hantera kundernas tekniska frågor och ärenden.
 • Du har lätt för att arbeta i grupp och har en god social kompetens.
 • Du är flexibel och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.
 • Du har ett stort generellt teknikintresse och tycker om att se möjligheter och lösningar på problem.

Kvalifikationer:

 • Du har en relevant akademisk utbildning.
 • Du har goda IT-kunskaper.
 • Du känner dig bekväm i Windows operativsystem med tillhörande menyer, administrationsverktyg och inställningar.
 • Du har förståelse för vad ett nätverk är och konceptet server/klient.

Vidare är det meriterande om:

 • Du har erfarenhet av mjukvaror från Siemens PLM med tillhörande licensmekanismer.
 • Du har teoretiska eller praktiska kunskaper inom industriell produktionsteknik, automation, konstruktion, etc.

Möjligheter

Är du en person som är engagerad, initiativrik och ödmjuk då kommer du att trivas i Summ Systems som är ett ungt och dynamiskt företag med stor potential till påverkan och stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag som uppmuntrar mångfald, bredd och jämställdhet.

Tjänsten är en heltidsanställning med tillträde snarast möjligt. Placeringsort är på vårt kontor i Linköping. Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan. Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.

Vill du veta mer, kontakta: Martin Einehag, tel 010-498 48 33

Välkommen med din ansökan till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sists ansökningsdag till tjänsten är 31 oktober 2016.

Trusted advisor Challenger 2016-04

 

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-