For Digitized Smart Factories

Robotik & Automation + Specialister = Summ´s nya konsultmedarbetare

Vi söker nu nya entusiastiska kollegor som ska hjälpa våra kunder att implementera modern teknik i robotik- och automationsprojekt. Dina kunskaper kommer att vara avgörande för våra kunders förmåga att utvecklas och lyckas med att öka konkurrenskraften inom kostnad, kvalitet och flexibilitet genom införandet av digital produktionsteknik. Det krävs noggrann planering, definition och verifiering av den automatiserade produktionsutrustningen för att undvika överraskningar och för att dra mesta nytta av den omfattande investering som kunderna gör.

Specialister inom Robotik Automation

Summ Systems erbjuder sina kunder erfaren och kunnig rådgivning om vad som är bäst lösning i hela deras värdekedja. Vi levererar de mjukvaror som erfordras för detta liksom att vi ansvarar för implementation och utbildning samt att efterföljande support finns tillgänglig och nära till hands. Vi är dessutom en engagerad service- partner och resurs i våra kunders PLM- och industrialiseringsprojekt. Summ Systems är skandinavisk strategisk partner till Siemens PLM Software med fokus på ledande mjukvarulösningar inom ”manufacturing”.

Uppdragsbeskrivning
Övergången till digital och flexibel produktionsteknik skapar ökade värden för tillverkningsindustrin i form   av högre kvalitet, sänkta kostnader och bättre arbetsmiljö. Tillverkarna måste mer än någonsin förlita sig på robotteknik och automation för att öka produktionseffektiviteten och flexibiliteten. Här behövs det i flera fall specialisthjälp.

Det produktområde vi nu söker specialister/konsulter till är Tecnomatix® som är en omfattande portfölj av digitala tillverkningslösningar som hjälper kunderna att effektivisera, simulera, planera och synkronisera sin produktionsutveckling, produktionsteknik och produktion. Huvudområdet för de här tjänsterna kommer att vara inom Process Simulate.

Ditt uppdrag blir att i våra kunders projekt maximera kundnyttan med av oss levererade lösningar, till din hjälp har du Summ Systems specialister inom produkt och bransch. Med din hjälp kan våra kunder leverera projekt i absoluta världsklass inom robotik med nära koppling till automation och du utvecklas med kunden genom att verka i teknikens framkant.

Önskad erfarenhet

 • Robotsimulering och OLP mot robotfabrikat som bla ABB, MOTOMAN, IGM och KUKA.
 • Virtual Commissioning.
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet.

Kvalifikationer

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande.
 • Goda kunskaper inom Lean Production och Lean Manufacturing.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • God kommunikativ förmåga.
 • Lösningsorienterad & självgående.
 • Innehar B-körkort.
 • Systemkunskap av produkter från Siemens är meriterande.

Möjligheter

 • Är du en person som är engagerad, initiativrik och ödmjuk då kommer du att trivas i Summ Systems som är ett ungt och dynamiskt företag med stor potential till påverkan och stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag som uppmuntrar mångfald, bredd och jämställdhet.
 • Tjänsterna är heltidsanställningar med tillträde snarast möjligt.
 • Våra kunder finns främst inom tillverkande industri i Sverige och Danmark. Dessa tjänster har sina uppdrag i Västra Götalandsregionen, Småland, Östergötland samt Mälardalen.

Frågor om tjänsten besvaras av Dick Nyström, VD på 010-498 48 30 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Välkommen att sända in ditt CV och ditt personliga brev till: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-