For Digitized Smart Factories

Vi välkomnar Nadim som ska arbeta som Presale inom Robotik & Teamcenter Manufacturing

Vi  är mycket glada att få hälsa vår nya medarbetare Nadim Bitar välkommen till oss på Summ Systems. Nadim kommer att bli en mycket viktig resurs med sin kunskap inom digital produktionsteknik med specialisering  inom robotik. Läs Nadims presentation här nedan.

Mitt namn är Nadim Bitar, jag är 30 år gammal med en bakgrund inom produktionsteknik och automation inom flyg- och fordonsindustrin. Jag har arbetat i fem år som konsult med varierande uppgifter. Jag har bland annat arbetat med digitala produktionslösningar, geometrisäkringar, monteringssimuleringar och analyser samt off-line programmering av industrirobotar. Under min tid som konsult har jag arbetat med varierande projekt både små och stora på plats hos kund samt på distans.

Jag har nyligen påbörjat min nya tjänst hos Summ Systems AB på PreSales-gruppen där jag kommer arbeta med Siemens PLM inom Robotik och Teamcenter Manufacturing.  Jag är en person som älskar att utmanas med nya uppgifter då jag känner att sådant skapar en enorm personutveckling och bidrar till ökat kunnande. Av kunder och kollegor anses jag vara en väldigt lyhörd och glad person som alltid har ett leende på läpparna och alltid levererar det som krävs av mig och det i rätt tid.

Jag ser väldigt mycket fram emot min nya tjänst samt att få träffa och arbeta tillsammans med alla partners och kunder, både nya och befintliga, till Summ Systems.

Välkommen att kontakta mig via mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 010-4984839

Nadim

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems AB  is a Siemens PLM Software Solution Partner - This partnership enables Summ Systems to enhance the interoperability of its software for process integration, multidisciplinary design optimization and data analysis with Siemens PLM Software products in order to improve customers’ design and simulation capabilities.

greenwednesday linkedin youtube-