For Digitized Smart Factories
  • Summ Systems is the Siemens PLM Software Partner
  • Banner Sverige Webinarium Teamcenter 2019 10
  • Jobs
  • Lunchseminarium
  • Lunchseminarium
  • Banner Sverige Webinarium Teamcenter 2019 10

Summ Systems is the Siemens PLM Software Partner specialist
for manufacturing in the Nordic market.

Explore our upcoming events   Explore our Job opportunities

Product Lifecycle Management for Marine Industry

Product Lifecycle Management for Marine Industry

PLM for Skipsbygging Løsningen muliggjør en helhetlig tilnærming til skipsbygging som bedrer skipsdesign, total enterprise samarbeid, synkronisering og produktivitet, samt livssyklus skipsservice og støtte, ved å optimalisere skipsbygging prosesser.

Skipsbygging Program og produktledelse

Ledende båtbyggere rundt om i verden har etablert nye program lanseringen poster med PLM for Skipsbygging ved å utnytte skipsdesign programvare med innebygde maler som akselererer skipet levering, øker teamet produktivitet og forenkler bruk av beste praksis som reduserer potensielle risikoer og eliminere programforsinkelser.

Ship Design and Engineering

Fra et skalerbarhet ståsted, besitter skipsbygging noen av de mest skremmende design- og ingeniørmessige utfordringer. PLM for Skipsbygging utnytter 4. generasjons design (4GD) teknologi for å akselerere utviklingen av moderne skip og offshorekonstruksjoner, kjøring skipsbygging innovasjon og tilrettelegging for globalt samarbeid

Digital Ship Construction

For å begrense kostnadene knyttet til utvikling og produksjon samt risiko reduseres, skipsverft trenger for å optimalisere sine anlegg og prosesser på tvers av en hel livssyklus ved å distribuere verftet produksjon programvare.

Supply Chain Management

Verftene er avhengige av en global forsyningskjeden av partnere og leverandører for å hjelpe designe, utvikle, produsere og teste nye skipskonsepter. Bruke JT dataformat, som støtter for multi-CAD design innhold og fleksibel rundtur leverandør datautveksling, PLM for Skipsbygging tillater skipsbyggere for å utveksle data pålitelig og fleksibelt med leverandører og partnere, noen av dem kan bruke en annen forfatterverktøy.

Ship Service og støtte

Verftene er også fokusert på å håndtere krav til bærekraft og å oppnå kontinuerlig forbedring i flåte tilgjengelighet, pålitelighet og overhaling syklus reduksjon. PLM for Skipsbygging gjør verftet til lett utvikle og publisere all overlevering dokumentasjon inkludert i fartøyets spesifikasjoner og kontrakt.

Skipsbygging dag krever en helhetlig tilnærming

Forbedre produktivitet og innovasjon samtidig som du optimaliserer skip oppgraderinger og moderndesignprosesser. Verftsindustrien blir presentert med en unik mulighet, som operatører aggressivt oppgradere sine flåter for å møte behovet for drifts fleksibel, energieffektive, pålitelige og miljøvennlige skip med bedre generell ytelse og lavere totale driftskostnader.

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems AB  is a Siemens PLM Software Solution Partner - This partnership enables Summ Systems to enhance the interoperability of its software for process integration, multidisciplinary design optimization and data analysis with Siemens PLM Software products in order to improve customers’ design and simulation capabilities.

greenwednesday linkedin youtube-