For Digitized Smart Factories

Behandling av personuppgifter

Den här informationstexten är i första hand framtagen för två kategorier av personer som Summ Systems behandlar personuppgifter om, nämligen för: (1) Kunder och (2) Webbplatsbesökare. Informationen består av klickbara rubriker nedan där du enkelt kan välja vilka delar som du är mest intresserad av och läsa om dessa. Summ Systems hoppas givetvis att du läser all information och att den ger svar på alla dina funderingar. Om inte är du alltid välkommen att kontakta oss genom att skicka ett mejl till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hur använder vi kunddata

Summ Systems använder kunddata för att kunna sända information om produktnyheter, pressreleaser samt inbjudningar till event & aktuella kurser. Vi använder kunddata för att hantera offerter, underhålls och supportavtal. Vi lagar bara kunddata som är relevant för vårt erbjudande och vår affär och lagrar inga personliga uppgifter som inte härrör affärsverksamheten.

Vi lämnar aldrig över kunddata, personuppgifter eller prospektlistor till tredje part.

Varför vi använder kunddata

Summ Systems använder kunddata för att hantera pågående offerter, supportärenden och underhållsavtal samt för att sända information om produktnyheter, inbjudningar till event & aktuella kurser. Vi säljer inte direkt via våra digitala utskick och hemsidan utan det är enbart till för att informera, uppdatera och bjuda in. Vi använder kunddata för att kommunikation är viktig för att vår roll som återförsäljare och distributör av program och programvaror ska vara fungerande och att vi ska nå ut till de som är intresserade av vår information och vårt erbjudande.

Hur länge lagrar vi dina kunddata

Summ Systems sparar e-postadresser för att kunna sända marknadsinformation men säkerställer att det ALLTID finns en tydlig och enkel avregistreringsmöjlighet. Den säkerställer att man ALDRIG mer får information från Summ systems via vårt mailutskick. Har man en gång avregistrerat sig så kommer den adressen vara borta för kommande utskick för alltid.

Vi lagrar kunddata för underhållsavtal med kontaktperson så länge de är aktiva.

Vilka är dina rättigheter

Summ Systems ser till att du alltid har möjlighet att avregistrera dig från våra utskick samt att på ett enkelt sätt kunna få tillgång till den information som finns lagrad hos oss.

 

Vart vänder du dig om du har frågor?

Du är varmt välkommen att kontakta oss på Summ Systems vid eventuella frågor
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

 

 

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems Part of Ideal Group will be the leading Siemens Digital Industries Software partner in the Nordic region and Baltic countries and its offering to customers includes industry leading Product Lifecycle Management (PLM), Manufacturing Operations Management (MOM) and Industrial Internet solutions.

greenwednesday linkedin youtube-